queer.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rudolph Moshammer zavraždený

Piatok ráno. Rudolph Moshammer, svetový dizajnér je mŕtvy. Jeho šofér ho nachádza zavraždeného v jeho vile.


Rudolph Moshammer, známy nemecký dizajnér šiat a rób pre európske a svetové celebrity, ako Arnold Schwarzenegger, mágov Sigfried a Roy a ďalších, bol nájdený mŕtvy vo svojom dome v piatok ráno.

Podľa polície bol pravdepodobne zadusený šnúrou od telefónu. Táto sa našla obtočená okolo jeho krku. Či je toto ale pravá príčina smrti, ukáže pitva počas tohto víkendu.

Moshammera našiel v piatok ráno jeho šofér. Oblečený ležal na podlahe haly jeho vily nachádzajúcej sa v exkluzívnej mníchovskej mestskej časti Grünwald.

Mníchovský vyšetrovateľ Peter Boie vyslovil názor, že hoci polícia ešte nepozná príčinu napadnutia, je pravdepodobné, že Moshammerova sexuálna orientácia mohla mať s útokom niečo spoločné. Na dome sa zatiaľ nenašli stopy po násilnom vniknutí.

Pred dvoma rokmi bol Moshammer obeťou listových vyhrážok. Polícia sa vyslovila, že sa pokúsi vystopovať posledné kroky dizajnéra a koncentrovať sa na osoby v homosexuálnej komunite.

V Nemecku je Moshammer veľmi známou osobnosťou, ktorá sa často ukazovala na televíznych obrazovkách a stretnutiach smotánky. Bol známy najmä pre svoj excentrický účes a prehnané obleky. Neustále ho sprevádzal jeho yorkshirský teriér Daisy.



Európa | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014